Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Evenement georganiseerd? Vergeet de verzekeringen niet
Als u een evenement organiseert, wilt u alles tot in de puntjes regelen om er een groot succes van te maken. Vergeet dan in de voorbereiding niet om een evenementenverzekering af te sluiten.
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Vesters Verzekeringen BV inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Vesters Verzekeringen BV heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Vesters Verzekeringen BV , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Vesters Verzekeringen BV vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 073 - 6561001 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Vught


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.